logo

Ik heet Carlène Veldhuizen en ik stel me graag aan u voor. Ik ben geboren in 1959 te Utrecht. Toen ik 10 jaar oud was wist ik al dat ik later “mensen beter ging maken”. Ik volgde de fysiotherapieopleiding en na mijn afstuderen ben ik gaan werken in een academisch ziekenhuis. Ik specialiseerde mij in de revalidatie van mensen met een neurologisch letsel.

Gaandeweg ging ik mij steeds meer afvragen waarom mensen verlammingen hebben. Wat verlamt die mensen toch? En waarom komt de één wel weer in beweging en de ander niet? Dat heeft mij naar de opleiding voor natuurgeneeskunde gebracht.

In 2002 heb ik deze 6 jarige HBO-opleiding afgerond. Na deze opleiding heb ik nog vele bijscholingen gedaan op het vakgebied en ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarbij horen ook de healing opleidingen. De voetreflexopleiding heb ik gedaan bij Total Health.

Omdat ik voldoende ben opgeleid heb ik mij kunnen aansluiten bij een beroepsvereniging en daardoor worden mijn behandelingen deels of volledig (dat hangt af van uw verzekering) vergoed door de zorgverzekeraars. Onder het kopje Tarieven en meer kunt u verdere informatie daarover vinden.

Inmiddels weet ik dat ik geen mensen beter kan maken. Dat doen mensen zelf. Ik kan u daar wel bij begeleiden met diverse vormen van therapie die u op deze website kunt vinden.

U bent van harte welkom in mijn praktijk.

Adres- en contactgegevens

De Waterlelie natuurgeneeskunde
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht

T. 06 – 243 25 231
E: carlene@dewaterlelie.nu
W. www.dewaterlelie.nu