kindertrainingen-utrecht

Ik ben Silvia Scharff, getrouwd en moeder van vier heerlijke kinderen, twee dochters en twee zonen in de leeftijd van 12 tot 23 jaar.  Negen jaar geleden startte ik, na diverse opleidingen gevolgd te hebben, als Kindercoach Utrecht en sinds maart 2009 geef ik vanuit het Gezondheidscentrum Utrecht Zuilen individuele matriXcoaching, kindercoaching, pubercoaching en sociaal-emotionele weerbaarheidstrainingen, waaronder de kindertraining en tienertraining (sinds 2008)         ‘Ik ben blij met mijzelf’©.

Waarom? Omdat ik als ervaren moeder weet hoeveel er van kinderen gevraagd wordt en hoe moeilijk het voor veel kinderen is om aan die vraag te voldoen. Het is fijn om kinderen daarbij te helpen. Om te zien dat ze zelfvertrouwen krijgen, ‘groter’ worden, met een lach mijn praktijkruimte verlaten.

Ik ben me er terdege van bewust dat ieder kind anders is. Bij de een zal het bewustwordingsproces sneller gaan dan bij de ander. Daarom ben ik flexibel en pas ik het coachingstraject gemakkelijk aan aan de wensen en mogelijkheden van het kind. Individuele begeleiding op maat dus. Daarbij vind ik het belangrijk dat uw kind niet een lang traject ingaat, maar dat we samen gericht naar een oplossing werken.

Adres- en contactgegevens

Praktijk Matrixcoaching
Amsterdamsestraatweg 542
3553 EN Utrecht

T. 06 – 48 01 18 65
E. info@praktijkmatrixcoaching.nl
W. www.praktijkmatrixcoaching.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09:00 – 17:00 uur
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
Zondag Gesloten